Germanii de la Bosch au deschis propriul centru de vaccinare

Germanii de la Bosch au deschis propriul centru de vaccinare

Noul centru de vaccinare din parcul industrial Tetarom III, din comuna clujeană Jucu, este organizat de Bosch, dar va funcționa și pentru angajații altor companii de pe platformă.   

Compania de furnizare de tehnologii și servicii s-a alăturat inițiativei Prefecturii Cluj, care vizează reducerea ratei de incidență a coronavirusului în județ, prin găzduirea unui centru de vaccinare în cadrul fabricii Bosch, începând cu 26 aprilie.

Centrul va asigura accesul facil la imunizare pentru toți angajații Bosch din regiune, precum și pentru toți angajații furnizorilor externi care își desfășoară activitatea zilnică în cadrul unității de producție. Acesta va fi disponibil și pentru alte două companii amplasate în Tetarom III. Fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuiește.

Centrul este gestionat de Ministerul Apărării Naționale și de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva COVID-19. Personalul medical specializat va monitoriza întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra serul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

„Vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală. Bosch a menținut o legătură strânsă cu autoritățile statului, pentru a sprijini campania națională de vaccinare. Am primit cu deschidere propunerea inițiată de Instituția Prefectului”, a afirmat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj.

Comenteaza