Gigantul Huawei își face centru de servicii la Cluj

Gigantul Huawei își face centru de servicii la Cluj

Producătorul chinez de echipamente de telecomunicații Huawei are în plan extinderea reţelei de magazine şi centre de servicii în Cluj-Napoca.

Acest lucru îi va ajuta pe români să experimenteze întregul ecosistem într-o manieră integrată, de pe tablete, PC-uri, dispozitive purtabile, ochelari inteligenţi sau smart TV. Huawei Consumer Business Group a încheiat primul semestru cu rezultate pozitive pe plan financiar, compania având parte de o creştere constantă de la începutul anului, ceea ce duce la o cotă de piaţă de 30%.

Pentru a doua parte a anului, compania anunţă planurile şi menţionează că îşi va consolida prezenţa din ce în ce mai puternică în toate categoriile de produse, prin noi lansări de laptopuri şi accesorii.

Huawei are în plan extinderea reţelei de magazine şi centre de servicii la nivel local, nu numai în Bucureşti, ci şi în alte două oraşe din ţară, printre care şi Cluj-Napoca, lucru care îi va ajuta pe români să experimenteze întregul ecosistem într-o manieră integrată, de pe tablete, PC-uri, dispozitive purtabile, ochelari inteligenţi sau smart TV.

Subsidiara locală, prezentă în România de două decenii, susţine economia românească cu peste 200 de milioane de euro anual şi aduce o contribuţie semnificativă la piaţa muncii prin susţinerea a mii de locuri de muncă, Huawei investind anual între 3 şi 5 miliarde de dolari în cercetare şi inovaţie. Huawei are în plan să ofere soluţii competitive şi inovatoare pentru construirea infrastructurii 5G în România.

Comenteaza