Gluma unui bărbat a dus la evacuarea a peste 200 de persoane dintr-un local. Ce s-a întâmplat

Gluma unui bărbat a dus la evacuarea a peste 200 de persoane dintr-un local. Ce s-a întâmplat

Un bărbat a fost amendat după ce a anunţat că a fost pusă o bombă într-un local. Peste 200 de oameni au fost evacuaţi, iar specialiştii au început căutarea unui eventual dispozitiv exploziv.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat, marţi, că, duminică, în jurul orei 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că într-un local public din municipiul Botoşani ar fi plasată o bombă, fără a oferi alte informaţii, iar la reapelare, telefonul era închis.

”În cel mai scurt timp, la faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, inclusiv cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmerie şi pirotehniştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Au fost evacuate peste 200 de persoane, atât din interior, cât şi din zona adiacentă localului, iar în urma verificărilor efectuate nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv”, au precizat poliţiştii, potrivit News,ro.

Ei au stabilit că persoana care a făcut apelul este un bărbat de 33 de ani din Botoşani. El a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru alertarea falsă a forţelor de ordine.

Comenteaza