Graba strică treaba. Cum s-a produs accidentul din Mănăștur / Bărbat, transportat la spital

Graba strică treaba. Cum s-a produs accidentul din Mănăștur / Bărbat, transportat la spital
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident a avut loc, în cursul zilei de joi, pe strada Primăverii din municipiul Cluj-Napoca. Un pieton a fost lovit de un autoturism.

Un accident rutier a fost raportat, la data de 28 martie, în jurul orei 12.30, pe strada Primăverii din municipiul Cluj-Napoca.

Un pieton nu a mai avut răbdare să se facă culoarea verde la semafor și a trecut strada pe roșu, moment în care a fost călcat de mașină.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un bărbat de 61 de ani, din comuna Florești, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal, pe culoarea roșie a semaforului electric. Pietonul a fost accidentat de către un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

Atât conducătorul autovehicului, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului, bărbatul de 61 de ani, a fost consultat la fața locului de către un echipaj medical, iar în cele din urmă a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza