Handbalistele Universității Cluj au început cu stângul noul an

Handbalistele Universității Cluj au început cu stângul noul an
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Clujencele au pierdut primul amical al anului, în compania jucătoarelor de la Măgura Cisnădie, scor 32-29.

Prima partidă de pregătire din 2021 pentru “studente” s-a încheiat cu un eșec în fața rivalei din campionat. Totuși, formația clujeană a dominat prima parte și a luptat până la fluierul final. Antrenorul secund, Sebastian Micola, s-a declarat încântat de evoluția handbalistelor și e încrezător înaintea următoarelor jocuri.

“Ieri am întâlnit un adversar foarte bun, într-un meci dificil, în care s-a văzut faptul că ne-am antrenat bine în ultimele zile. Ca urmare am reușit să conducem la pauză cu 2 goluri, însă în a doua repriză ritmul jocului nostru a scăzut și am cedat inițiativa.

Sunt mândru de evoluția fetelor și dacă vom continua pe aceeași linie, avem șanse să reușim o victorie în turneul de la Brașov”, a declarat antrenorul secund al echipei.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Diana Lazăr (9 goluri), urmată de Rebeca Necula (7 goluri) și Paulina Masna (4 goluri).

Pentru “studente” urmează un nou joc de pregătire, cu HC Zalău, iar apoi se vor deplasa la Brașov pentru duelul cu Rapid, din Liga Florilor.

Comenteaza