Hoț cu mandat de arestare preventivă, prins după mai multe "rugăciuni" prin bisericile din Cluj

Hoț cu mandat de arestare preventivă, prins după mai multe "rugăciuni" prin bisericile din Cluj
| Foto: Getty Images

Un bărbat a fost prins și reținut după mai multe furturi din interiorul unor lăcașe de cult din județul Cluj. Polițiștii au constatat că acesta avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din județul Vâlcea, a fost depistat joi, în cadrul activităților de cercetare efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. Acesta este bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentative la furt calificat, fapte săvârșite în perioada 11-14 mai a.c., în zona rurală arondată orașului Huedin.

Potrivit polițiștilor clujeni, infracțiunile de furt cercetate vizează sustragerea unui telefon mobil în valoare de 1.000 de lei și a sumei de 750 de lei din interiorul unor lăcașe de cult situate în localitățile Ciuleni, comuna Mărgău și Călata, comuna Călățele.

În urma activităților derulate de polițiști s-a reușit recuperarea telefonului mobil.

Cel în cauză avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, de către Judecătoria orașului Horezu.

Bărbatul a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, în stația CFR Sibiu, în baza informațiilor operative transmise de polițiștii orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul IPJ Vâlcea.

A fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Comenteaza