Hoţi din Cluj-Napoca, săltaţi de poliţişti. Furau din maşinile care aveau gamurile lăste deschise

Hoţi din Cluj-Napoca, săltaţi de poliţişti. Furau din maşinile care aveau gamurile lăste deschise

Maşinile care au geamurile la portiere lăsate deschise în timp ce sunt parcate sau staţionează în oraş sunt ca o invitaţie directă la furat. Hoţii din Cluj-Napoca nu stau pe gânduri, ci acţionează imediat. 

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au probat activitate infracțională a unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 21 iunie 2022, tânărul, alături de alți doi bărbați, ar fi sustras din interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Mărăști, care ar fi avut geamul uneia dintre portiere deschis, un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de circa 1.500 de lei.

Tânărul de 26 de ani este bănuit că la data de 25 iunie a.c., ar fi sustras un portmoneu cu acte personale, carduri bancare și suma de 350 de lei, din interiorul unei sociatăți comerciale aflate în același cartier.

La data de 26 iunie a.c., în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut de polițiști pe o perioadă de 24 de ore.

În urma prezentării magistraților, față de cel în cauză și de un alt bărbat cercetat pentru comiterea faptelor s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporție de peste 90%", transmite IPJ Cluj. 

loading...
Comenteaza