Foto Hoţii de biciclete din Floreşti au încă destulă treabă de făcut. Nu cumva să îi deranjaţi

Clujul a ajuns raiul hoţilor de biciclete, aşa că nimeni nu le strică plăcerea de a opera în voie, atât în oraş, cât şi în comuna Floreşti. 

Cei care au renunţat la maşini ca să ia drumul Clujului de la Floreşti pe bicicletă şi să mai scutească naveta de ambuteiaje rămân fără mijlocul de transport sau fără echipamentul de făcut mișcare. De ce? Deoarece în Floreşti se fură ca în codru. 

Hoţii de biciclete operează în voie atât în oraş, cât şi în comuna Floreşti, unde oamenii se plâng constant că au rămas fără biciclete, deşi au făcut nenumărate reclamaţii la poliţie. 

"S-au furat aceste 2 biciclete din zona Sub Cetate intrarea cu Profi. Ofer recompensă mare", a scris recent un floreştean pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti Cluj şi a postat fotografii cu obiectele furate. Omul mai scrie că  bicicletele se aflau de fapt în garaj. "Mai mult că sigur știau de ele", a adăugat acesta. 

Cei care au păţit la fel spun că "în Oser îţi găseşti tot ce ţi s-a furat", dar alţii îi scriu păgubitului că şi ei au dat pe la Oser săptămâni la rând după ce le-a fost furată bicicleta şi nu au mai găsit-o veci "și au trecut aproape 10 ani". 

Deşi clujenii spun că trebuie ca omul să meargă la politie să dea o declaratie, iar apoi poliţia poate verifica camerele de luat vederi din zonă, ("Dar până aunci poate trec 2 săptămâni!"), alţii îi transmit să se lase păgubaş deoarece poliţia oricum nu va face mare lucru. 

"Nu vreau să te descurajez, dar cu tot cu filmări, poliția nu a fost în stare să-i găsească pe cei ce ne-au furat şi nouă bicicletele... mult succes oricum!", îi transmit floreşteanului alţi clujeni prădaţi de hoţii de biciclete. 

Citeşte şi: Hoţii de biciclete o duc bine în Floreşti. Au acţionat în weekend pe strada Eroilor: "Unul dintre ei avea părul vopsit albastru"

Comenteaza