Foto Hoţii sparg maşinile în voie la Cluj-Napoca în parcarea Penny din Mănăştur

Hoţii sparg maşinile în voie la Cluj-Napoca în parcarea Penny din Mănăştur
Hoţii sparg maşinile în voie la Cluj-Napoca în parcarea Penny din Mănăştur
Hoţii sparg maşinile în voie la Cluj-Napoca în parcarea Penny din Mănăştur

Clujenii se plâng că hoţii le sparg maşinile în parcarea Penny din cartierul clujean Mănăştur fără să fie "deranjaţi" de poliţişti. 

"Azi mi-am găsit maşina în parcare la Penny, deschisă şi scos tot ce aveam în torpedou. A mai păţit cineva, similar?", întreabă o clujencă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj. 

Clujenii i-au răspuns la întrebare. Unii au păţit la fel acum câţiva ani, alţii de curând. Un şofer spune că şi el a avut parte de acelaşi mod de operare. Hoţii i-au scoas butucul. "Eu am avut noroc că nu am lăsat nimic în maşină, doar 3 țigări într-un pachet şi bineînțeles că le-au luat. Am chemat poliţia şi după vreo 2 ani jumăte a venit hârtie în poştă de la curtea de apel că investigațiile au încetat pentru că costă mult procedurile şi nu a găsit hoțul. Dar dacă găseam eu hoțul şi închideam ușa de la mașină pe degete sigur mă băgau la vătămare. Deci lipește butucul şi keep on going", îi sugerează femeii cineva. 

În Mănăştur aproape săptamanal se întâmplă, tot pe loganuri, scrie un alt şofer. Poate Poliția din Mănăştur e ocupată să amenințe cetățenii pentru portul măştii, comentează alţii. 

"Păi nu sunt camere la Penny? Magazinele astea mari ar trebui toate să aibă camere", "Da, mi-au furat tableta din torpedoul mașinii și am făcut plângere la poliție, mi-a venit acasă că nu au găsit hoţul", scriu clujenii care au avut parte de experienţe similare în parcarea din Mănăştur. 

 

Comenteaza