Ţi-ai uitat sacoşa cu banii şi cumpărăturile în tramvai la Cluj-Napoca? Află ce surpriză poţi avea

Ţi-ai uitat sacoşa cu banii şi cumpărăturile în tramvai la Cluj-Napoca? Află ce surpriză poţi avea
| Foto: https://paginadelifestyle.ro/

Încă nu a murit spiritul civic la Cluj-Napoca. O femeie și-a uitat sacoșa cu bani și bunuri în tramvai şi a avut parte de o surpriză după ce și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Întâmplarea a avut loc luni, 13 decembrie. O femeie și-a uitat sacoșa în tramvaiul 102 din Cluj-Napoca, realizând acest lucru abia când a ajuns acasă. În sacoșă, pe lângă cumpărăturile făcute, femeia mai avea portofelul cu bani, acte și alte bunuri.

Deşi e greu de crezut, într-o societate tot mai egoistă, femeia a reușit să-și recupereze ulterior toate bunurile. Este meritul vatmanului, dar și mai ales al călătorilor de bună credință. Cineva din familia femeii a povestit întâmplarea fericită pe Facebook, menționând faptul că mai există și oameni cinstiți în societate.

„Azi s-a întâmplat un eveniment îmbucurător, care merită cunoscut. O persoană vârstnică, a uitat în tramvaiul 102 L, o sacoşā, în care avea portmoneul cu bani şi acte, plus câteva cumpărături. Era înainte de masă.

A observat lipsa sacosei, doar când a ajuns în casă. Tramvaiul circula spre depou, pe Bulevardul Muncii. Am reuşit să dăm un telefon la depou si am primit un răspuns de linistire, spunându-ne că au găsit sacoşa, să mergem după ea.

Am găsit ce am căutat, lucrurile neatinse şi niste oameni extraordinar de amabili. Mulţumim din suflet, oameni minunaţi, vatman, femei de serviciu, portar, funcţionar şi toţi care v-aţi bucurat împreună cu noi, ajutându-ne. Am scris acest mesaj… trebuie să ştie lumea că există oameni cinstiţi!!!”, a povestit cineva întâmplarea pe un grup de Facebook, potrivit cancan.ro. 

Comenteaza