Iar despre creşe şi primarii din zona metropolitană: "Poate nu sărcarul primar din Baciu...Împreună cu Consiliul Local''

Iar despre creşe şi primarii din zona metropolitană: "Poate nu sărcarul primar din Baciu...Împreună cu Consiliul Local''

Primarul Clujului continuă să-i "urecheze" pe edilii din zona metropolitană pentru lipsa de creşe şi grădiniţe de stat. Este de părere că legea zonelor metropolitane, dacă va fi aprobată, va da posibilitatea de a fi găsite terenuri în zonele cu probleme şi chiar finanţări pentru comunităţile care nu au buget.

”E un subiect real, care doare și de care mă preocup tot timpul. Dacă îți dai silința poți găsi soluții. De asta tot vorbesc eu de Baciu și de nu știu care. Mă fraților, dați și voi ceva. Faceți și voi ceva pentru comunitatea voastră. O creșă măcar. Să ai 20.000 de locuitori și să nu ai o creșă spune mult. Poate nu sărcarul primar e cel neapărat… Împreună cu Consiliul Local trebuie să gândească o soluție. Să spună că au o problemă. 

Presiunea pe Cluj-Napoca nu e din Cluj-Napoca. Avem și noi o presiune, dar populația nu a crescut în acești ani, ci  a crescut cu zecile de mii la cei din preajma noastră. Noi am triplat numărul de locuri în creșe și nu cred că a trecut un an fără a construi o creșă. Floreștiul construiește o creșă. Apahida are și mai au în lucru”, a declarat primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

 

Comenteaza