Video Foto Ieri garaje, azi locuri de parcare. În Mănăştur se lucrează de zor la parcări, alei şi borduri

În locul garajelor demolate până în luna martie, în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca răsar mult aşteptatele locuri de parcare atât de necesare clujenilor.

Primăria Cluj-Napoca a trimis somații anul acesta către sute de proprietari să demoleze garajele din cartiere. Termenul limită a fost luna martie 2021. Zis şi făcut. Mănăşturenii şi-au demolat garajele.

Garajele din cartierul clujean Mănăştur sunt deja o amintire. Locul unde mai ieri clujenii aveau garaje a fost curăţat de moloz şi administraţia oraşului a demarat lucrările de amenajare a locurilor noi de parcare. Se pun borduri şi se toarnă asfalt pe repede înainte printre blocurile din cartier. 

Pe locul garajelor municipalitatea amenajează locuri de parcare pentru mașini și biciclete şi pune la punct aleile dintre blocuri. 

Însă, până la finalizarea lucrărilor clujenii de pe Micuş, Padin şi Calea Floreşti îşi parchează maşinile pe unde apucă. E nevoie de locuri mai multe de parcare în Cluj-Napoca. Conform statisticilor avem mașini tot mai multe, dar nu avem destule parcări pentru ele.

Comenteaza