Incă 266 de locuri de parcare în Mănăștur, 1.000 în total. Unde mai sunt proiecte de noi parkinguri în Cluj

Incă 266 de locuri de parcare în Mănăștur, 1.000 în total. Unde mai sunt proiecte de noi parkinguri în Cluj

266 de noi locuri de parcare vor fi date în folosință clujenilor, în urma finalizării lucrărilor la noul parking din cartierul Mănăștur.

'Astazi vom face receptia la parkingul de pe strada Primăverii numărul 8. Asta inseamna ca terminam al 3 lea parking in interval de mai putin de o luna. Dupa Mogosoaia, primul din Romania, care are pe el un parc, si cel de pe Primaverii 20, care are adiacent un parc, deci incepe procedurile pentru darea in folosinta a parkingului de pe Primaverii 8. Sunt 1.000 de locuri finalizate vara asta si mai avem parkingul Hasdeu, care va fi gata pana la finalul anului, cu 316 locuri. Si urmeaza licitatia pentru Trotusului, Azuga si la Gh. Dima avem SF, documentatia pentru Liviu Rebreanu, parkingul Cipariu, am facut toate demersurile necesare cu biserica greco-catolica, documentatia e in curs de realizare, parkingul de la Oncologie, unde suntem un pic blocati de Ministerul Sanatatii cu terenul, parkingul Sighisoarei 21, unde trebuie reevaluata solutia tehnica, mai sunt cateva locatii care sunt in analiza, una in Grigorescu si una in Marasti', a declarat Emil Boc, la un post de radio local.

Parkingul de pe strada Primăverii numărul 8 are 266 de locuri de parcare. Imobilul are două niveluri de subsol, parter şi două etaje supraterane.Investiția este de aproape 20 de milioane de lei.

Comenteaza