News alert Update Video Foto Carnagiu pe un drum din Cluj. Doi morți și un rănit. Șoferul vinovat, cu volan pe dreapta

Carnagiu pe un drum din Cluj. Doi morți și un rănit. Șoferul vinovat, cu volan pe dreapta
Încă un accident MORTAL la Cluj. Două persoane decedate, una încarcerată
accident luncani
accident luncani
accident luncani
Încă un accident MORTAL la Cluj. Două persoane decedate, una încarcerată

Două persoane au murit, iar alta a rămas încarcerată în urma unui accident care a avut loc în Luncani.

UPDATE 2: "Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD (ISU Cluj și Mureș) au intervenit în această dimineață ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localității Luncani, în jurul orei 7.00.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un bărbat întinsă în afara autoturismului, fără semnale vitale și care a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața, și unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale și care, de asemenea, a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața.
Un bărbat rănit ușor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduș pentru a fi transportat la spital", a transmis ISU Cluj.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc la ora 07:02, lângă Luncani.

" Un conducator auto de 30 ani din comuna Bogata, jud. Mureș a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localitatii, la km 19+850 m, directia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzator pozitia sa pe banda de circulație, a patruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară. Autoutilitara era condusă de un bărbat din loc Biharia, jud. Bihor", precizează IPJ Cluj.

Persoanele decedate sunt doi bărbați de 37 si 47 ani, ambii din comun Sânger, Mureș".

__________________________

Din primele informații, în accident sunt două mașini implicate. Ar fi vorba de patrundere pe contrasens și ciocnire frontală.

Comenteaza