Foto Incediu la un duplex dintr-un județ vecin Clujului. Focul a pornit de la un atelier de reparații

Incediu la un duplex dintr-un județ vecin Clujului. Focul a pornit de la un atelier de reparații
| Foto: ISU Bistrița-Nășăud

O casă tip duplex din localitatea componentă Unirea a municipiului Bistriţa a fost grav afectată, sâmbătă, de un incendiu pornit de la un atelier de reparaţii situat în imediata apropiere a imobilului.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 3,30 dimineaţa şi, pentru gestionarea situaţiei, au fost alocate succesiv şase echipaje de pompieri militari şi voluntari din Bistriţa şi din comuna învecinată Livezile, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la nivelul atelierului de reparaţii, al acoperişului casei tip duplex, dar ardea şi o cantitate însemnată de aparate electrocasnice stivuite în curte.

Pompierii au stabilit că focul a fost provocat, cel mai probabil, de un aparat lăsat sub tensiune în atelierul de reparaţii electrocasnice.

Nu au fost înregistrate victime, însă flăcările au distrus o suprafaţă totală de aproximativ 380 de metri pătraţi, constând în atelierul de reparaţii electrocasnice, acoperişul şi mansarda imobilului.

În casă locuiau două familii, care au reuşit să îşi recupereze o parte din bunurile aflate la parterul imobilului. 

Comenteaza