Update Foto Incendiu în cartierul Europa: o casă şi trei maşini, cuprinse de flăcări

Incendiul s-a produs pe strada Radu Stanca din cartierul Europa, intervin trei autospeciale ISU. 

UPDATE: Incendiul a fost observat de cei doi locatari ai imobilului, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Se pare că focul a pornit de la unul dintre autoturismele distruse și apoi s-a extins la o fațadă și acoperișul casei (jumătate de duplex). Din cercetările preliminare, se pare că a fost vorba despre o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de două ore, iar intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite și, cel mai important, la cea de-a doua parte a duplexului respectiv. Autoturismele distruse de flăcări erau parcate în curtea imobilului și erau proprietatea locatarilor din imobilul afectat de incendiu.

--------------------------------------------------------------------------

"Este un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Radu Stanca din municipiul Cluj-Napoca. Focul s-a extins și la trei autoturisme parcate, la locul evenimentului intervin trei autospeciale pentru stins incendii, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD, dislocat preventiv. Intervenția este în dinamică", transmite ISU Cluj. 

Comenteaza