Începe vaccinarea angajaților de la Kaufland

Începe vaccinarea angajaților de la Kaufland

Salariații din magazinele rețelei Kaufland de la Cluj se vor vaccina împotriva Covid-19. Angajații din retail fac parte dintr-un segment cheie, cu rol esențial, prioritizat de autorități în etapa a doua din cadrul strategiei naționale de vaccinare.

Kaufland are șapte unități în județ, Cluj-Napoca, Turda, Dej și Gherla. ,,Sunt deosebit de recunoscător în numele întregii echipe că suntem printre primii care vor beneficia de această soluție multașteptată de o lume întreagă: speranța unui viitor fără frică. Și eu mă voi vaccina alături de colegii mei”, declară Marco Hoessl, CEO al Kaufland România și Republica Moldova. 

Angajații din magazine, depozite și birouri se vor vaccina conform programărilor din cadrul platformei oficiale naționale de vaccinare. Compania a investit 20 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii), fiind primul lanț de hipermarketuri certificat cu standardul internațional DEKRA, ce atestă că respectă toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19.

Magazinele sunt dotate cu porți de termometrizare contactless la intrare, dispensere automate fără atingere cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și signalistică ce promovează mesajele de prevenție.

Igienizarea spațiilor comune e făcută de mai multe ori pe zi, iar angajații au echipamente de protecție de unică folosință. Kaufland România are 15.000 de salariați, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară. Principalii săi competitori pe segmentul hipermarketurilor sunt Carrefour, Auchan, Cora.

Comenteaza