Inconștient sau tupeist? Bărbat băut și fără permis, prins la volan de două ori într-o singură zi

Inconștient sau tupeist? Bărbat băut și fără permis, prins la volan de două ori într-o singură zi

Un bărbat băut și cu permisul suspendat a fost prins de polițiști clujeni la volan de două ori într-un interval de doar câteva ore.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faţă de un bărbat de 54 de ani, din Câmpia Turzii", informează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, cel în cauză a fost depistat marți, 17 noiembrie, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 150, în localitatea Bolduț, comuna Ceanu Mare.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

Ulterior, în jurul orei 16.10, poliţiştii l-au depistat din nou pe acesta în timp ce conducea un autoturism pe DJ 150, în localitatea Tritenii de Jos.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Comenteaza