Infracțiuni rutiere la Cluj înainte de Revelion: Bărbat de 68 de ani din Florești conducea fără permis. Alt șofer din Gherla, prins beat la volan

Infracțiuni rutiere la Cluj înainte de Revelion: Bărbat de 68 de ani din Florești conducea fără permis. Alt șofer din Gherla, prins beat la volan
| Foto: promotor.ro

Mai multe infracțiuni rutiere s-au produs pe drumurile din județul Cluj, înaintea intrării în noul an.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție au depistat un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Florești, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiu, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Sunt efectuate cercetări privind infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și cei ai Secției 7 Poliție Rurală au depistat un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DJ109C, aflându-se sub influența alcoolului.

Rezultatul testării acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșiriin infracțiunii de conducerea unui vehicul sunb influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, în cursul serii, în jurul orei 21.10, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, care se afla deplasa cu un autoturism pe DN1C, în interiorul localității Bonțida, deși nu avea dreptul de a conduce valabil.

În cauză sub efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza