Ioan Ovidiu Sabău, lăudat de Emil Boc: "Am încredere că știe ce e de făcut"

Ioan Ovidiu Sabău, lăudat de Emil Boc: "Am încredere că știe ce e de făcut"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul se declară încântat de modul în care directorul tehnic și-a început mandatul la Universitatea Cluj.

Emil Boc a ținut să îl laude pe Ioan Ovidiu Sabău pentru cele două rezultate pozitive obținute în 2023 și și-a exprimat încrederea totală în abilitățile tehnicianului de a-i menține pe "studenți" în Superligă.

"Trebuie să îl felicităm pe Sabău și să îi ținem pumnii lui și echipei noastre dragi. Domnul Neagoe ne-a lăsat într-un moment greu, iertăm, dar nu uităm. Până la urmă a plătit o sumă clubului, astfel încât să îi poată încheia conturile cu Universitatea Cluj.

Mă bucur pentru Neluțu Sabău dintr-o dublă perspectivă. În primul rând e brand pur-sânge "U" Cluj. În al doilea rând mă bucur pentru faptul că a acceptat să ia această povară. Din 6 puncte a obținut 4 în meciuri complicate.

Am încredere că știe ce e de făcut. Eu i-am asigurat de sprijin logistic și de susținere financiară. În luna aprilie vor fi alocați banii de la bugetul local", a spus primarul la ZIUA Live.

Mesaj de susținere și pentru "feroviari"

Edilul a ținut să îi încurajeze pe cei de la CFR Cluj. Boc speră la o victorie în meciul cu FCSB și la un nou sezon încheiat cu formația din Gruia în postura de campioană.

"Le țin pumnii și celor de la CFR, sunt tot clujeni de-ai noștri. Să îi bată pe cei de la FCSB și să mențină titlul la Cluj. Până la urmă despre asta e vorba. Suntem diferiți, dar uniți în marile obiective pentru Cluj", a spus Emil Boc.

Comenteaza