P Iulius Mall Cluj dublează timpul de parcare gratuită pentru clienți

Iulius Mall Cluj dublează timpul de parcare gratuită pentru clienți

Clujenii beneficiază de primele două ore de garare gratuită în parcarea subterană din Iulius Mall Cluj. De gratuități mai au parte și persoanele cu dizabilități, dar și mașinile cu motor exclusiv electric.

Iulius Mall Cluj a extins timpul de parcare gratuită de la o oră la două ore pentru a le oferi clienților o experiență cât mai confortabilă la cumpărături. În contextul actual, vizitatorii beneficiază de primele două ore de garare gratuită în parcarea din Iulius Mall Cluj, la un acces pe zi. Ulterior tariful rămâne același, 3 lei pentru o oră de parcare pe timp de zi și 1 leu pentru o oră de parcare pe timp de noapte. Totodată, numărul de automate disponibile a fost suplimentat, astfel încât clienții să poată plăti în siguranță cu ajutorul cardului.

 

Iulius Mall Cluj pune la dispoziţia clienţilor un număr total de 2.000 de locuri de parcare. Aceasta este dotată cu un sistem inteligent de management, cu control acces și plată. Parcarea mai dispune de aproximativ 250 de rasteluri pentru biciclete, astfel încât să încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

 

Regulamentul complet de funcționare a parcării poate fi consultat pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj

Comenteaza