Jucătorii Universității Cluj revin la antrenamente. Amicale cu echipe din Liga a 3-a pentru “studenți”

Jucătorii Universității Cluj revin la antrenamente. Amicale cu echipe din Liga a 3-a pentru “studenți”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Costel Enache se va reuni la finalul săptămâni și a programat deja trei meciuri de pregătire și un cantonament la Mogoșoaia.

“Șepcile roșii” reiau antrenamentele înaintea părții secunde a sezonului. Clujenii au încheiat 2020 pe loc de play-off și speră să își mențină sau chiar să își îmbunătățească poziția din clasament, în ciuda faptului că programul din primăvara este unul infernal.

Univeristatea Cluj se va reuni vineri, 8 ianuarie, iar “studenții” au deja programate trei jocuri amicale. Elevii lui Costel Enache vor întâlni Unirea Ungheni, SCM Zalău și Unirea Dej, cluburi care evoluează în Liga a 3-a.

În plus, jucătorii formației clujene vor avea parte și de un cantonament la Mogoșoaia, în perioada 18-29 ianuarie, perioadă în care vor disputa alte patru jocuri de pregătire, adversarii urmând să fie stabiliți ulterior.

Echipa pregătită de Costel Enache va debuta în 2021 în optimile Cupei României, iar apoi vor evolua în campionat, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza