8 ani de închisoare pentru o tâlhărie în Câmpia Turzii

8 ani de închisoare pentru o tâlhărie în Câmpia Turzii

Bărbatul care a tâlhărit două persoane cu handicap, în data de 14 februarie 2022, care locuiau în blocul de nefamiliști de pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii, a primit ani grei de închisoare din partea Judecătoriei Turda.

Lingurar Ioan a fost condamnat la ”6 (şase) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în dauna persoanei vătămate SAR”. De asemenea, a fost condamnat la ”5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în dauna persoanei vătămate HSD”. În plus, a mai primit și ”1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere în dauna persoanei vătămate HSD”.

”Contopeşte cele trei pedepse stabilite în sarcina inculpatului prin prezenta sentinţă penală, aplică pedeapsa cea mai grea de 6 (şase) ani de închisoare la care adaugă un spor de 2 (doi) ani (ce reprezintă 1/3 din totalul celorlalte pedepse, de 5 ani, respectiv 1 an închisoare stabilite) și aplică în final pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani de închisoare, pe care inculpatul o va executa în regim de detenție.”, a mai precizat instanța.

În cursul zilei de 14 fenruarie a avut loc tâlhăria din Câmpia Turzii, la blocul pentru nefamiliști de pe strada Ghe.Barițiu. O persoană a intrat peste două persoane cu handicap, care erau în locuința proprie, și i-a bătut.

Vecinii declaraseră la acea vreme că agresorul ar fi bătut la mai multe uși, iar ghinionul a făcut ca o persoană cu probleme locomotorii să-i deschidă ușa, gestul fiindu-i fatal. Agresorul s-a năpustit asupra ei și a lovit-o.

Decizia nu este definitivă, iar Lingurar Ioan a făcut apel. Bărbatul a stat în regim de detenție din data de 15 februarie 2022, dată la care a fost reținut apoi arestat preventiv, a transmis TurdaNews.net

Comenteaza