Ani grei de închisoare pentru femeia din Cluj care și-a ucis soțul pentru că a refuzat să facă dragoste cu ea

Ani grei de închisoare pentru femeia din Cluj care și-a ucis soțul pentru că a refuzat să facă dragoste cu ea
| Foto: observatornews.ro

Femeia va sta 15 ani după gratii după ce l-a pedepsit cu toporul pe soțul ei, care nu se arătase dornic să "facă ceva, ca soț și soție". 

Tribunalul Cluj a dispus, miercuri, 15 februarie, o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru o femeie în vârstă de 29 de ani din comuna Moldovenești, județul Cluj, acuzată că și-a ucis soțul, în vârstă de 66 de ani, în noaptea din 18 aprilie 2022.

În sentință se arată că tânăra se afla în stare de ebrietate când a comis crima, iar motivul acesteia a fost că bărbatul nu a dorit să întrețină relații intime cu ea.

Potrivit declarației femeii, în data de 18 aprilie 2022 a stat până târziu într-un bar din Moldovenești. Când s-a întors acasă, s-a pus în pat lângă soțul ei, unde a dat de înțeles că vrea să "facă ceva, ca soț și soție". Bărbatul nu s-a arătat că ar dori acest lucru, moment în care tânăra "a tras aproape o oră" de soțul ei. 

Când a văzut că soțul ei nu este dornic să întrețină relații sexuale cu ea, a luat un topor și l-a lovit de mai multe ori în diferite zone ale corpului. 

Potrivit documentelor, bărbatul avea un handicap grav, iar soția lui era avea grijă de el pe post de asistent personal.

Femeia, aflată în arest preventiv, a fost condamnată la 15 ani de închisoare cu executare pentru violență în familie sub forma omorului.

Comenteaza