Arafat a câștigat în fața DNA: „Mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţă într-un coşmar. Urmează să ies cu explicaţii amănunţite”

Arafat a câștigat în fața DNA: „Mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţă într-un coşmar. Urmează să ies cu explicaţii amănunţite”
| Foto: realitatea.net

După ce magistrații au respins joi cererea DNA de redeschidere a unui anchete pe numele său, șeful DSU, Raed Arafat, a reacționat, spunând că va ieși cu explicații „amănunțite despre acest dosar și despre această tentativă nejustificată și abuzivă”.

”Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativă să, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru<<abuz în serviciu>>”, spune Arafat. 
 
Secretarul de stat afirmă că va ieşi cu explicaţii despre acest dosar.
 
”Urmează să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţă opiniei publice, şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţă mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţintă unui abu. Veţi afla întreagă poveste cu documente şi cu date precise în cursul zilei de azi, sau cel târziu mâine!”, mai spune Arafat. 
 
Potrivit G4Media, Tribunalul Bucureşti a decis, joi dimineaţă, să respingă cererea formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat. Decizia este definitivă. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o anchetă clasată în anii trecuţi de DNA în care s-au făcut investigaţii privind achiziţia unor ambulanţe de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Comenteaza