Bărbatul acuzat de crima de pe strada Rodnei din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv

Bărbatul acuzat de crima de pe strada Rodnei din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv
| Foto: snppc.ro

Polițiștii clujeni au fost sesizați, în urmă cu câteva zile, că o femeie a fost găsită moartă într-o locuință din municipiul Cluj-Napoca, iar pe corpul acesteia existau urme de violență.

Femeia de 51 de ani care a fost găsită moartă locuia pe strada Rodnei din Cluj-Napoca. Suspectul a fost arestat preventiv sâmbătă, 2 septembrie, pentru 30 de zile.

“În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă nr. 48/UP/2023. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi inculpat”, se arată în soluția pe scurt a magistraților.  
 
Reamintim faptul că polițiștii au fost sesizați, la data de 1 septembrie, în jurul orei 08.50, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.

Bărbatul suspectat ar fi fostul concubin al femeii.

Comenteaza