Cincizeci şi patru - Recurs la memorie

Cincizeci şi patru - Recurs la memorie

în urmă cu 648 de săptămâni, tot într-o primăvară contradictorie, buimacă, în căutarea propriului destin, aici la Cluj se auzea pentru prima dată în eter vocea radioului aparţinând Transilvaniei, istoriei sale şi celor care ştiau ce înseamnă secunda de nemurire.

De atunci au trecut 54 de ani, o cifră nu chiar rotundă, dar plină de importanţă prin tot ceea ce s-a derulat, s-a trăit, s-a transmis către auditoriu, cu competenţă, spirit de obiectivitate şi dragoste pentru oameni.

Fie că a fost vorba de ştirea fierbinte, de refrenul unei doine fără vârstă, de-un zâmbet, de o arie celebră sau o frază unică dintr-o competiţie sportivă, Instituţia s-a definit prin oamenii săi, cu devoţiunea postulată şi cu mândria de a fi lucrători la Radio Cluj.

Aşteptăm oaspeţi dragi, colaboratori, sau pur şi simplu ascultători care ne iubesc şi ştiu că şi noi îi îndrăgim, în aceste zile de primăvară, pe parcursul unei săptămâni, pentru a fi din nou împreună, aşa cum am fost întotdeauna şi cum dorim şi de aici înainte.

Casa Radio, cum ne place nouă s-o numim, este şi casa Dumnevoastră de spirit, de emoţie, de cunoaştere şi recunoaştere, de transmitere în direct a sentimentelor comune ce le avem şi pe temelia cărora construim clipa menită să-şi apropie veşnicia.

La mulţi ani, dragi ascultători, la mulţi ani, Radio Cluj! 
 

Florin ZAHARESCU redactor-şef Radio Cluj

Comenteaza