Criminalul britanic urmărit internațional rămâne în arest la Cluj

Criminalul britanic urmărit internațional rămâne în arest la Cluj

Bărbatul urmărit internațional, care a fost capturat, sâmbătă-după amiază, în centrul Clujului, a ajuns, duminică, în fața magistraților Curții de Apel Cluj.

Britanicul urmărit internațional, Shane O'Brien, acuzat de crimă, a fost adus, duminică, în fața judecătorilor Curții de Apel Cluj. Magistrații au confirmat mandatul european de arestare emis pe numele bărbatului și au dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 15 zile. 

"Magistrații au admis cererea pentru confirmarea mandatului european de arestare și au dispus arestarea provizorie pentru 15 zile. În continuare, vor fi demarate procedurile specifice în vederea extrădării", a transmis IPJ Cluj.

Shane O'Brien a fost prins și reținut de către polițiștii clujeni, sâmbătă, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj. Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple infracțiuni, printre care o crimă comisă în 2015.

 

Comenteaza