Cum și de ce a ucis-o profesorul universitar pe Beata Molnar. Explicația înfiorătoare a clujeanului

Cum și de ce a ucis-o profesorul universitar pe Beata Molnar. Explicația înfiorătoare a clujeanului
| Foto: observatornews.ro

Profesorul universitar din Cluj a recunoscut în fața autorităților că a ucis-o pe Beata Molnar din dragoste.

Indivitul şi-a omorât iubita şi s-a plimbat cu cadavrul ei în portbagaj. 

Acesta a fost prins aseară, la 5 zile de la crimă, într-un vagon de tren, în Oradea. Le-a povestit poliţiştilor tot ce a făcut şi ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest cumplit, dar vă avertizăm că detaliile au puternic impact emoţional.

Este deznodământul puzzle-ului mortal care a şocat o ţară întreagă. Bone Ferenc le-a spus anchetorilor că nu este un criminal ca ceilalţi, ci un suflet pierdut. Şi-a ucis iubita în zona cascadei Vălul Miresei, după s-au plimbat pe munte şi au privit împreună stelele. Spune că şi-ar fi dorit să rămână acolo, alături de ea, pentru totdeauna, dar tânăra a vrut să se întoarcă acasă pentru că era târziu.

A strâns-o de gât, crezând că aşa o s-o ţină lângă de el. Apoi, i-a băgat cadavrul în portbagajul maşinii. Pe drum, spune el, a oprit de mai multe ori ca să o ţină în braţe. După câteva zile, a decis s-o arunce pe un câmp, printre gunoaie, într-un sat din Bihor. Individul a fost capturat la cinci zile de la odioasă crimă. Se ascundea într-un vagon de marfă dezafectat, lângă gara din Oradea.

Geanta victimei a fost găsită în portbagajul maşinii criminalului, lângă un prelungitor şi o bandă scotch. Pe banchetă erau un sac de dormit roz, dar şi o trusă de prim-ajutor.

Sâmbătă dimineaţă, a plecat spre Cascada Vălul Miresei, o zonă de munte din Cluj. Iubita lui este în dreapta. În aceeaşi seară, se întoarce în oraş. E singur în maşină, victima e în portbagaj. A doua zi, la 7 dimineaţa, maşina este văzută intrând în judeţul Bihor. La 10 şi 40 de minute, apare la 3 kilometri distanţă, după ce evită camerele luându-o pe străzi ocolitoare. La 16 şi 54 de minute, intră într-un magazin din Oradea. Îşi acoperă faţa cu mâna să nu fie recunoscut. De trei ori a fost la cumpărături aici. Ultima dată, ieri, potrivit observatornews.ro.

Magazinul se află la 300 de metri de marfarul dezafectat. De luni, dormea în vagon. Îşi improvizase un pat din bucăţi de polistiren şi se învelea cu un izopren. Cineva i-a recunoscut maşina chiar dacă nu mai avea numărul de înmatriculare în faţă şi a sunat la 112.

Gabriela Groza, psiholog expert judiciar: Detaliile date arată realitatea lui mentală, ceea ce îi trecea prin minte şi felul în care interpretează el situaţia.Sunt persoane care vor să fie înţelese în momentul acela şi trebuie să dea cât mai multe detalii ca să le fie înţeleasă exact perspectiva, alţii care sunt pur şi simplu într-o transă delirantă.

 
 

Comenteaza