Danileț: "Îi cer doamnei Gîrbovan să dezvăluie numărul și lista cu membrii UNJR care pretinde că sunt judecători"

Danileț:
Judecătorul clujean Cristi Danileț îi solicită președintelui Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, Dana Gîrbovan, să facă publice numărul și lista cu membrii UNJR "care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri".

">

"Am văzut intenția doamnei Gîrbovan că nu știu ce protocoale să fie făcute publice. Eu sunt judecător de penal și în numele și pentru mine nu a fost încheiat niciun protocol. Pot să asigur de asta pe oricine.

Dar dacă tot suntem la capitolul dezvăluirea informațiilor secrete: îi cer doamnei Gîrbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri. S-ar putea ca publicul să aibă o mare surpriză!

Eu spun că azi această asociație nu are mai mult de trei membri activi și că niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gîrbovan să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiției", a scris judecătorul Cristi Danileț, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza