Deputat PSD, urmărit penal. I se impută modul în care a obţinut titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din decembrie 1989”

Deputat PSD, urmărit penal. I se impută modul  în care a obţinut titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din decembrie 1989”
| Foto: ObiectivNews.ro

Cătălin Marian Rădulescu, zis "Mitralieră",  este anchetat pentru complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite şi fals în declaraţii în formă continuată.


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este cercetat penal de DNA pentru modul cum a obţinut, în 2016, titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”.
Procurorii susţin că acesta era în Piteşti după fuga dictatorului, nu în Timişoara sau Bucureşti.
Cătălin Rădulescu nu va mai face parte din noul Parlament.

Alături de el, sunt cercetaţi Adrian Sanda, la data faptei secretar de stat în cadrul Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist (S.S.P.R.) şi preşedinte al Comisiei pentru eliberarea noului certificat de Luptător cu Rol Determinant, Corina Denisa Tănase, la data faptei membru al Comisiei pentru eliberarea noului certificat de Luptător cu Rol Determinant şi Cristina Valentina Cechi, la data faptei membru al Comisiei pentru eliberarea noului certificat de Luptător cu Rol Determinant.

Cătălin Rădulescu nu va mai face parte din noul Parlament.

Comenteaza