Dragnea rămâne în închisoare. Ce s-a întâmplat cu cererea de eliberare condiționată

Dragnea rămâne în închisoare. Ce s-a întâmplat cu cererea de eliberare condiționată
| Foto: capital.ro

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, nu poate părăsi Penitenciarul Rahova, pentru că magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au respins, marţi, cererea de eliberare condiţionată. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au respins cererea de liberare condiţionată formulată de Liviu Dragnea ca fiind neîntemeiată. Cererea poate fi reînnoită până pe data de 27 iunie.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Dragnea Nicolae Liviu. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021”, este soluţia instanţei, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea avea de partea sa avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa, precum şi decizia definitivă a magistraţilor, care i-au dat dreptate fostului preşedinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoaşterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Fostul lider al social-democraților a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza