Și-a agresat colegii din pură plăcere! Elev CONDAMNAT pentru un comportament sinistru

Și-a agresat colegii din pură plăcere! Elev CONDAMNAT pentru un comportament sinistru
| Foto: https://ziaruldebacau.ro/

O pedeapsă de un an și jumătate a fost dată unui elev din România care și-a batjocorit 2 colegi de clasă din pură plăcere. Instanța a considerat că agresorul nu va învăța nimic dacă nu va fi închis. 

Un elev de 16 ani din Bacău a fost condamnat la un an și jumătate de detenție într-un centru de reeducare, după ce și-a lovit și batjocorit doi colegi de clasă. Faptele, care s-au întâmplat la începutului anului trecut, la Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău, au fost filmate și postate pe Internet. 

În luna ianuarie 2023 agresorul și-a pus victimele în genunchi, le-a obligat să îi sărute mâna, să meargă precum câinii după el. Apoi i-a lovit pe cei umiliți și a continuat cu încă o faptă care dovedeşte categoric faptul că îi făcea plăcere să îi umilească: i-a împins pe aceștia cu capul într-un vas de toaletă din grupul sanitar al şcolii.

Interesant e că după ce școala a aflat de incident, agresorul a primit doar o mustrare scrisă și i-a fost scăzută nota la purtare cu două puncte. Însă din fericire a fost începută și o anchetă penală. 

La audieri, victimele le-au spus polițiștilor că mergeau la școală cu frică din cauza agresorului care îi obliga - printre altele - să îi cumpere de mâncare și să îi șteargă încălțările, spre amunzamentul lui. Agresorul a declarat inițial că totul a fost o joacă și ulterior a încercat să dea vina pe victime și a spus ca acestea l-ar fi provocat, a transmis stirileprotv.ro

Pedeapsa de un an și jumătate într-un centru de reeducare dictată de Curtea de Apel Bacău a fost dată pentru că instanța a considerat că acest caz este de o gravitate deosebită și necesită o sancțiune care să descurajeze fenomenul de bullying care afectează tot mau mult școlile țara noastră.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT: 2 elevi, obligați de un coleg să își bage capul în WC

Comenteaza