Fără mănuși și botoșei în Palatul de Justiție Cluj. Dar cu mască

Fără mănuși și botoșei în Palatul de Justiție Cluj. Dar cu mască

Președintele Curții de Apel Cluj (CAC), Denisa Băldean, a relaxat măsurile în Palatul de Justiție: din 19 mai este permis accesul publicului cu respectarea măsurile sanitare.

Masca și distanța socială sunt obligatorii, dar mănușile și botoșeii au devenit opționale, conform Clujust, care remarcă faptul că din 13 mai în instituție se interzicea accesul publicului și după starea de urgență, fapt în dezacord cu principiul publicității ședințelor de judecată.

Președintele CAC, Denisa Băldean, a decis luni modificarea deciziei din 12 mai cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului în Palatul de Justiție din Cluj-Napoca.

“Art. 3. Accesul în sediul CAC. (1) Accesul în sediul Palatului de Justiţie din Cluj este permis, cu respectarea condiţiilor obligatorii de acces, referitoare la purtarea unei măşti de protecţie şi respectarea unei distanţe sociale de minimum 1,5 m.

Art. 4. Condiţii de acces. (4) Purtarea mănuşilor, pentru o protecţie suplimentară în spaţille comune, şi incălţarea echipamentului de protecţie la nivelul încălţămintei, menit să asigure păstrarea igienei spaţiilor comune, rămân opţionale”.

Comenteaza