Pedofilii de la Iulius Mall au primit condamnarea definitivă la puşcărie

Pedofilii de la Iulius Mall au primit condamnarea definitivă la puşcărie
| Foto: evz.ro

Iosif Ilieș și Zoltan Cristoreanu au fost judecați pentru agresiuni sexuale împotriva minorilor, care s-au petrecut la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Curtea de Apel Cluj a dat o sentință definitivă în procesul de pedofilie.

Cristoreanu Zoltan, unul dintre cei doi pedofili arestați în dosarul de corupere de minori, era angajat la un supermarket din incinta mall-ului clujean  Iulius și se ocupa cu adunatul cărucioarelor de cumpărături. 

”Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca împotriva sentinţei penale nr. 343 din 12.03.2021 pronunţată de Judecătoria Cluj Napoca, sentinţă pe care o desfiinţează în parte doar în ceea ce priveşte omisiunea aplicării dispoziţiilor art. 83 C.C.P. în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Zoltan Cristoreanu şi pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite:

Menţine pedepsele aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi în temeiul art. 39 alin. 1 lit. b C.p. contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlate pedepse stabilite (4 ani şi 20 zile închisoare) rezultând o pedeapsă de 7 ani şi 20 de zile închisoare.

Constată că faptele inculpatului au fost comise în stare de pluralitate intermediară faţă de pedepsa de 6 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală 426/2.03.2017 a Judecătoriei Cluj Napoca definitivă prin decizia penală 85 din 17.01.2018 a Curţii de Apel Cluj pentru care s-a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepse şi în temeiul art. 15 din Legea 187/2012 raporta la art. 83 alin. 1 C.p. dispune revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei de 6 luni urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 7 ani, 6 luni şi 20 de zile închisoare.

Respinge ca nefondate apelurile declarate de inculpaţii Zoltan Cristoreanu şi Iosif Ilieș împotriva aceleiaşi sentinţe penale. Menţine starea de arest a inculpaţilor şi deduce din pedepsele aplicate acestora durate reţinerii şi arestuluio preventiv din 21.05.2020 la zi pentru inculpatul Zoltan Cristoreanu şi din 20.05.2020 pentru inculpatul Iosif Ilieș Stabileşte onorariu avocaţial în favoare Baroului Cluj în sumă de 2×868 lei ( av. D. M. A . şi M. O. ) şi 2398 lei (av. M. M. ), sume ce se vor avansa din FMJ. Definitivă”, arată soluția pe scurt a instanței.

 

Comenteaza