Peste 350 de persoane au depus plângeri în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei

Peste 350 de persoane au depus plângeri în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei
| Foto: stirileprotv.ro

Numărul persoanelor care au depus plângeri în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei a ajuns la 351, a anunţat, luni, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). Instituţia precizează că audierile în acest caz vor fi făcute atat la sediul PICCJ, cât şi la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, scrie news.ro.

"În urma activităţilor desfăşurate în cursul zilei de astăzi, 20 august 2018, în dosarul privind anchetarea evenimentelor ce au avut loc cu ocazia mitingului organizat în Bucureşti, zona Piaţa Victoriei, în data de 10.08.2018, evenimente care au avut ca rezultat rănirea mai multor persoane, numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 351", a transmis Parchetul General.

De asemenea, instituţia menţionează că, din motive organizatorice, pentru o bună desfăşurare a cercetărilor, audierile vor avea loc în continuare atât la sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, din bulevardul Libertăţii nr. 12, sector 5, cât şi la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, situat în strada George Georgescu, nr. 3, sector 4, "în cauză fiind dispuse măsuri în vederea identificării persoanelor care au săvârşit acte de violenţă".

Comenteaza