News alert Plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă: "Înaltă trădare!" (surse)

Plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă: "Înaltă trădare!" (surse)

Liberalli au depus astăzi o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncila, printre acuzații numărându-se și cea de "înaltă trădare" și ”uzurpare de funcții”. Plângerea a fost formulată chiar de Ludovic Orban, au declarat surse din PNL pentru realitatea.net.

PNL a depus plângere penală pe numele Vioricăi Dăncila, după mutarea Ambasadei României la Ierusalim. 

Plângerea a fost depusă în această dimineață la Parchetul General, și ar fi fost intentată de Ludovic Orban, au declarat surse din PNL, pentru realitatea.net. De precizat este că liberalii au fost foarte rezervați în a confirma informația.

Celelalte acuzații aduse Vioricăi Dăncilă sunt: uzurparea funcției publice, divulgare de informații nepublice și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României în scopul ascunderii săvârșirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

Reamintim că luni, premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă îi este teamă de o plângere penală. Șeful Executivului a răspuns: ”Bineînţeles, orice om îi e teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri, pentru că eu cred în justiție și cred că toată lumea trebuie să credem în justiție. Dacă mergem pe acest considerent că fiecăruia poate să i se facă o plângere penală nu cred că este un lucru bun.”

Comenteaza