Rareş Bogdan: "TICALOSIA ăstora îngroapă România" - DOCUMENT

Rareş Bogdan: "TICALOSIA ăstora îngroapă România" - DOCUMENT

Jurnalistul a reacționat în urma propunerii de modificare a Codului Penal în ceea ce privește abuzul în serviciu, înaintată Comisiei iordache de Ministerul Justiției: "Pe textul acesta, Dragnea obține achitarea, dezincriminarea s-a facut nu prin prag, ci prin condiții speciale extrem de restrictive".

"La abuz in serviciu, Dragnea a produs un folos nu siesi, sotului sau rudelor pana la grad II, ci celor doua angajate de la Directia Copilului Teleorman. Au redus pedeapsa de la 2-7 ani si interzicerea exercitarii functiei la o pedeapsa intre 2-5 ani sau amenda. Efectul direct este reducerea termenului prescriptiei raspunderii penale, de la 8 ani de la data savarsirii faptei la 3-5 ani. Dragnea a savarsit fapta intre iulie 2006 - decembrie 2012, deci i s-a implinit deja in 2017! Deci..... q.e.d.", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook, prezentând documentul oficial prin care Ministerul Justiției propune Comisiei Iordache modificarea prevederilor din Codul Penal privind abuzul în serviciu.

xxx

"Astia pur si simplu nu se lasa! Doar de asta au venit la putere, nu sa guverneze responsabil. In tot acest timp economia se prabuseste pur si simplu, iar preturile, ratele si utilitatile au luat-o razna. Totul fara sa avem investitii publice si cu imprumuturi externe ce au atins cifre ametitoare, 18,2 miliarde lei de pe piata interbancara si 8,5 miliarde euro la dobanzi catastrofale de pe piata externa! Dar nu e asa, “Statul Paralel”, “Binomul”, “Soros” “Protocoalele” si #rezist nu ii lasa pe nenorocitii astia sa guverneze... TICALOSIA astora ingroapa Romania!", a precizat jurnalistul.

Comenteaza