Breaking news Surse: Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA în timp ce primea 1,25 milioane lei mită

Surse: Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA în timp ce primea 1,25 milioane lei mită
| Foto: facebook.com/psdjudetvaslui

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în această seară, susţin surse judiciare.

Buzatu este unul dintre cei mai vechi lideri PSD. Acesta ar fi fost monitorizat de procurori şi prins în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 de milioane de lei, din acordarea de contracte.

Procurorii DNA fac la această oră percheziţii la domiciliul liderului PSD de Vaslui, investigaţiile continuând şi în zilele următoare. Având în vedere acuzaţiile care i se aduc, nu este exclus ca Dumitru Buzatu să fie supus unor măsuri judiciare, susţin sursele judiciare citate de Mediafax.

Dumitru Buzatu este vicepreşedinte PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, fost deputat şi unul dintre cei mai longevivi lideri judeţeni ai PSD.

Prima reacţie a premierului Marcel Ciolacu

„Voi convoca mâine de urgenţă  Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Comenteaza