Klaus Iohannis, la secţia de votare: Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână

Klaus Iohannis, la secţia de votare: Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, că a votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. ”Azi e ziua campionilor cu ştampila în mână”, a mai spus el.

”O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă - votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a declarat Klaus Iohannis după ce a votat.

El a mai spus că are emoţii, dar şi aşteptări.

Sigur că emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi evident, cu ceva emoţie, aşteptăm rezultatul”, a mai spus Iohannis la ieşirea de la secţia de votare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale 2019.

Premierul Ludovic Orban, şeful de campanie al PNL la aceste alegeri, Dan Motreanu, şi mai mulţi lideri liberali l-au aşteptat pe Klaus Iohannis în secţia de votare.

Comenteaza