Licitația pentru școală în Bună Ziua, suspendată

Licitația pentru școală în Bună Ziua, suspendată

Consilierul local Alexandra Oană (USRPLUS) a anunțat că licitația lansată de Primăria Cluj-Napoca pentru Studiu de Fezabilitate și PUZ pentru hub-ul educațional din Bună Ziua a fost  suspendată.

”Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când licitația pentru dezvoltarea infrastructurii școlare în Bună Ziua eșuează pentru că Primăria Cluj-Napoca nu a reușit să vină cu o propunere suficient de atractivă pentru contractori.
Deznodământul proiectului e previzibil dacă Primăria nu depune eforturi să identifice motivele pentru care firmele nu au participat la licitație și să le remedieze. Nu ne mai permitem să întârziem cu acest proiect. Terenurile disponibile în Bună Ziua pot fi numărate pe degetele de la o mână și numărul lor se împuținează pe zi ce trece, iar copiii ce acum sunt la vârsta școlară au tot mai puține șanse să ajungă la momentul în care pot merge la școală de stat în cartierul lor. Așa cum am cerut administrației cu ocazia adoptării bugetului local pe acest an, dezvoltarea infrastructurii școlare în Bună Ziua trebuie să devină o prioritate pentru Cluj-Napoca”, a spus Oană.

Primăria Cluj-Napoca a lansat două licitaţii publice pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale specifică învatamântului primar şi gimnazial în cartierul Buna Ziua - Studiu de Fezabilitate şi Plan Urbanistic Zonal. Valoarea totala estimata: 570.000 lei, fonduri bugetare.

Comenteaza