Video Liderul PNL Cluj, despre coaliția de guvernare cu PSD și UDMR: „Este una de succes”

Liderul PNL Cluj, despre coaliția de guvernare cu PSD și UDMR: „Este una de succes”

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, consideră că actuala coaliție de guvernare a reușit să facă față problemelor cu care se confruntă țara noastră.

Eurodeputatul clujean a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre rotativa PNL-PSD care ar trebui să aibă loc pe 25 mai 2023, atunci când liberalii și social-democrații vor schimba între ei premierul și o parte din ministere.

„În momentul de față există un protocol care a fost încheiat între cele două partide, iar acesta trebuie respectat. Nu există nicio disponobilitate în interiorul PNL de a renunța la Ministerul Transporturilor. În mod cert acest minister trebuie să revină Partidului Național Liberal conform protocolului care a fost încheiat.

Eu cred că acest protocol va rămâne în vigoare așa cum este el, cu mențiunea că unii miniștri din arcul guvernamental care au fost performanți se pot regăsi pe alte portofolii. În mod cert, lăsarea ministerului Transportului la PSD mai departe și nerespectarea protocolului nu cred că poate fi pusă în discuție.

Sigur, pot să fie tot felul de aranjamente și discuții, însă, cu siguranță, nu înjurul acestei teme. Cele două partide sunt suficient de mature să înțeleagă fiecare care le sunt provocările, așteptările. Cred că această coaliție de guvernare, așa cum este ea, a fost una eficientă, de succes și care a reușit să gestioneze în mod eficient o serie de probleme spinoase ale României”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Comenteaza