Poveste de week-end: Nunți nonconformiste pe YouTube. De la filmulețul care a strâns 57 de milioane de accesări, la ”Mirii roz”, de la Cluj. VIDEO

Poveste de week-end: Nunți nonconformiste pe YouTube. De la filmulețul care a strâns 57 de milioane de accesări, la ”Mirii roz”, de la Cluj. VIDEO
Vă propunem astăzi trei videouri. La primele două, made in USA, nu trebuie să vă așteptați la filmări clasice de nuntă. Ba chiar dimpotrivă.
Mai ales pentru ea, dar și pentru el, nunta este momentul unic. Licențiați sau muncitori necalificați, artiști sau matematicieni, mirii devin vedete în ziua când preotul le pune verighetele pe deget. O celebritate efemeră, dar care unora le ajunge pentru toată viața.

Unii sunt staruri doar pentru prieteni și rude, alții, mai inventivi și mai lipsiți de complexe, devin cunoscuți în lumea întreagă. Povestea de weekend de săptămâna aceasta vă propune câteva filmulețe de la nunți nonconformiste, care au binedispus milioane de oameni prin intermediul YouTube.

Bunăoară clipul intitulat ”JK Wedding Entrance Dance” are peste 57 de milioane de accesări. Este vorba de căsătoria dintre doi cetățeni americani, Jill Peterson și Kevin Heinz, celebrată în 2 iunie 2009, la biserica luterană Sfântul Paul, din Minnesota.

”Am crescut dansând, am dansat și la facultate. Este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să fac. Mi-am dorit să dansez la nuntă, iar Kevin a fost încântat de idee”, a mărturisit Jill, într-o emisiune TV.

Clipul a ajuns pe YouTube la cererea tatălui mirelui, care a vrut ca imaginile să fie văzute și de rudele care au ratat evenimentul. Nici prin gând nu i-a trecut ce nebunie va urma... În primele 48 de ore de la postarea sa, acest video foarte simpatic a strâns trei milioane de vizite. A fost catalogat ca al treilea cel mai bun video al anului 2009.

Cele mai mari foloase le-a tras Chris Brown, cântecul său, Forever, pe care au dansat mirii, urcând în topuri aproape instantaneu. Vedeți mai jos imaginile.




Iată și dansul surpriză de la o altă nuntă, pe piesa Thriller, a lui Michael Jackson. Vedeți ”Wedding thriller”.



La urmă vă oferim un video filmat la Cluj, cu niște miri care au vrut cu tot dinadinsul să iasă în evidență. Nu garantăm că vă va plăcea. Aceștia sunt ”Mirii roz”.





CITEȘTE ȘI:
Poveste de week-end: un dans prost + un american isteţ = senzaţie pe YouTube VIDEO

Poveste de week-end: Un american a intrat în Cartea Recordurilor cântând românește VIDEO

Poveste de week-end: umor involuntar "Made in Romania" VIDEO

Poveste de week-end: YouTube l-a trimis la psihiatru pe Star Wars Kid







Comenteaza