3 gustări sănătoase de post, pe care le poţi avea la birou

3 gustări sănătoase de post, pe care le poţi avea la birou

Gustări sănătoase pentru mai multă energie. De post. 

Mini-sandwichuri din banană și unt de migdale

Bananele ar trebui să fie nelipsite din bucătărie, atât acasă, cât și la birou. Sunt pline de fibre, potasiu și vitaminele C și B6. Un unt de migdale de înaltă calitate, fără îndulcitori adăugaţi, este plin de grăsimi mononesaturate, fibre și vitamina E. Să combini aceste două ingrediente de tip „powerhouse" în sandwichuri este extrem de ușor de făcut. Vei obţine o gustare delicioasă.

Tartar de avocado pe biscuiţi de orez și seminţe de susan

Când vine vorba de gustări, satisfacţia este totul. Avocado conţine grăsime, motiv pentru care masa cu avocado va fi una săţioasă. Acești biscuiţi crocanţi cu susan și avocado „tartare" reprezintă o modalitate excelentă de a menţine și mărimea porţiei în timp ce vă bucuraţi de acest aliment. Puteţi adăuga un pic de suc de lămâie și sare, această gustare având una dintre cele mai bune texturi și arome pe care le-aţi putea dori vreodată.

Popcorn

Popcornul simplu este un aliment bogat în fibre și antioxidanţi. În plus, are un aport energetic redus - presupunând că mănânci popcornul cu sare, nu cu unt sau aromă de cașcaval. Adăugă condimentele preferate, așa încât să obții o gustare cât mai satisfăcătoare. Șansa ca tu să mănânci mai puţin crește considerabil faţă de varianta în care nu îţi place și cauţi să găsești un alt aliment care să te satisfacă.

Comenteaza