5 uleiuri pentru pe care să le foloseşti iarna! Pielea îţi va mulţumi

5 uleiuri pentru pe care să le foloseşti iarna! Pielea îţi va mulţumi

În această perioadă, aerul rece devine un inamic pentru piele. Iată ce uleiuri pentru ten poți folosi pentru a o hidrata și a-l păstra într-o formă optimă.

Uleiul de migdale se numără printre cele mai folosite tipuri de uleiuri în industria frumuseţii. Conţine vitamina E şi numeroşi nutrienţi ce hrănesc pielea, dar are în acelaşi timp şi o formulă lejeră, ceea ce permite aplicarea pe întreg corpul şi pe faţă. Este ideal pentru pielea uscată

Uleiul din samburi de caise este ideal pentru o piele sensibila, care iarna devina foarte uscata, acest produs asigurand o hidratare in profunzime.  Uleiul din samburi de caise intarzie aparitia efectelor imbatranirii tenului, regenerand pielea si oferindu-i fermitate, inlaturand totodata si ridurile.

Uleiul de jojoba are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce inseamna ca este tolerat fara niciun fel de problema de piele. Folosit zilnic, uleiul de jojoba ingrijeste tenul cu problem, acneic si gras, hidratand si regenerand totodata tenul uscat. Poti folosi acest produs si ca baza de machiaj, intrucat netezeste tenul, il hidrateaza si il protejeaza si impotriva impuritatilor din atmosfera.

Uleiul de avocado ajuta la calmarea pielii iritate si este eficient in tratarea eczemelor, dermatitelor si arsurilor solare. Acest tip de ulei mareste considerabil productia de colagen din piele, care odata cu inaintarea in varsta, se diminueaza. Astfel, uleiul de avocado, previne imbatranirea pielii, dar si aparitia ridurilor, fiind inclus deseori in produsele anti-imbatranire.  Uleiul de avocado poate fi folosit si pentru hranirea scalpului, acesta stimuland totodata si cresterea parului.

Uleiul din samburi de struguri bio contribuie la hidratarea pielii uscate, avand totodata si proprietati de anti-imbatranire, fiind recomandat pentru prevenirea ridurilor premature. De asemenea, acest produs ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, stabilizand nivelul de colagen si elastina din piele. Foloseste uleiul din samburi de struguri pentru vindecarea acneei, intrucat acidul linoleic grabeste vindecarea leziunilor provocate de cosurile insestetice. Uleiul poate fi folosit si pentru par, acesta hidratand scalpul si regenerand firul de par.

Etichete
Comenteaza