Actorii din "Friends", reacție după moartea lui Matthew Perry: "Suntem cu toții devastați. Am fost mai mult decât colegi de film"

Actorii din "Friends", reacție după moartea lui Matthew Perry: "Suntem cu toții devastați. Am fost mai mult decât colegi de film"

Actorii din serialul "Friends" au afirmat că sunt "total devastaţi" după moartea actorului Matthew Perry, care l-a interpretat pe personajul Chandler.

"Suntem cu toţii total devastaţi de pierderea lui Matthew", au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-un comunicat comun. "Am fost mai mult decât colegi de film. Suntem o familie", au spus colegii actorului.

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit sâmbătă în stare de inconştienţă, în jacuzzi, de asistentul său la locuinţa sa din Los Angeles.

"Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a digera această pierdere uriaşă", au explicat colegii actorului în comunicat. "În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume", a spus ei, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Moartea actorului a stârnit un val de omagii, de la celebrităţile de la Hollywood la premierul canadian Justin Trudeau.

Un adevărat fenomen cultural, sitcomul "Friends" şi-a pus amprenta asupra unei generaţii de telespectatori.

Comenteaza