Adele nu mai vrea concerte o vreme

Adele nu mai vrea concerte o vreme
După ce recent a încheiat turneul mondial "Adele Live 2016", cântăreaţa britanică a declarat că ar fi foarte mulţumită dacă nu ar mai trebui să urce vreodată pe o scenă, dar să continue să facă muzică.

Zvonurile că Adele nu va mai pleca curând în turnee au fost confirmate chiar de vedetă care, potrivit contactmusic, ar fi declarat că nu este interesată să umble prin toată lumea susţinând concerte.

"Încă îmi place să înregistrez albume, dar aş prefera să nu mai aud aplauze. Sunt în turneu doar pentru a-i întâlnii pe susţinătorii mei, nu sunt interesată de bani", a declarat Adele pentru Vanity Fair. 

Artista a vorbit deschis şi despre depresia prin care a trecut după naşterea fiului ei, Angelo, spunând că, probabil, este singurul copil pe care îl va avea.

Adele a dezvăluit faptul că de-a lungul vieţii s-a confruntat cu depresia care ar fi debutat încă din copilărie, la moartea bunicului ei. 

"Am o latură întunecată. Sunt înclinată spre depresie. Intru şi ies din astfel de stări foarte uşor. Totul a început când mi-a murit bunicul, aveam în jur de zece ani atunci. Am făcut tratament mult timp", a mărturisit cântăreaţa.

 

Comenteaza