Ana Morodan: „Nu folosesc droguri, am rețetă de la medic”. Condusul fără carnet, o "greşeală"

Ana Morodan: „Nu folosesc droguri, am rețetă de la medic”. Condusul fără carnet, o "greşeală"
| Foto: Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu - https://www.hotnews.ro/

Reținută pentru 24 de ore, Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile. Aceasta consideră fapta penală de a conduce fără carnet, o "greşeală" şi susţine că nu consumă droguri.

Ana Morodan, după o noapte petrecută după gratii, a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că „singura greșeală” a fost că a condus cu permisul suspendat. Vloggerița Ia fost dusă la audieri.

Ea a declarat că de fapt luase medicamente pentru somn deoarece are insomnii. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan, potrivit digi24.ro

Amintim că Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, în trafic, apoi a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive.

"Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive", a declarat purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră București.

Potrivit poliţiştilor, femeia figura deja cu permisul de conducere reţinut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. Ana Morodan a spus că nu doreşte să transmită și să influențeze pe nimeni cu "greşeala" pe care a făcut-o de a conduce fără carnet.

Comenteaza