Foto Anda Adam, explicații pentru amenda primită iar de Poliția Cluj

Anda Adam a fost amendată la Cluj după ce a parcat neregulamentar. Deranjată de ce i se întâmplă, dar și de faptul că este criticată pentru faptele ei, vedeta a explicat cel mai recent incident pe contul ei de Instagram.

„Vreau să menționez că nu am fost nici măcar o secundă pe trecerea de pietoni, am fost lângă acea trecere de pietoni, la un metru distanță. Într-adevăr eram aproape de trecerea de pietoni, dar nici măcar zece centimetri nu am călcat cu roata peste trecerea de pietoni. … Si o să revin și cu subiectul parcarea de la mall cu locul cu marcaj pentru handicap, ca să vedeți iarăși o situație în care mi se pare că lumea este foarte rea”, a explicat Anda Adam.

„Și, da, am primit o amenda pentru că am stat acolo maxim trei minute, cu mașina lăsată pe avarii. Atât cât am putut să fug pe aceea bucată de trotuar, să o las pe Evelin în față cu rucsăcelul, să-i spun ”Pa” și să mă reîntorc, pentru că nu avem voie să intrăm în școală datorită regulilor COVID. Ca atare, nu aveam cum să las mașina acolo prea mult timp, am avut doar zece metri dus, zece metri întors, dar am primit amendă. Cred că din toți cei pe care i-am văzut eu sunt singura care a primit amendă pentru că a oprit trei minute pe avarii în zona aceea. Nu-i nimic, o să-mi plătesc amenda, greșelile se plătesc, numai că aș vrea să nu mai văd astfel de răutăți la adresa mea”, a adăugat vedeta.

Anda Adam conduce un BMW-ul i8 de 2 ani. Ea și l-a cumpărat când a împlinit 40 de ani și ar fi plătit pentru mașină în jur de 150.000 de euro. Mașina este vopsită cu un model colorat și este ușor de recunoscut în trafic. În mediul online au apărut de mai multe ori imagini cu autoturismul parcat neregulamentar. În 28 ianuarie 2022, Anda Adam și-ar fi parcat BMW-ul pe locul destinat persoanelor cu handicap, în poarta mall-ului din Cluj.

Comenteaza