Andra, despre cel mai cel mai fain cadou: Nu se poate cumpăra! E timpul cu cei pe care-i iubești

Andra, despre cel mai cel mai fain cadou: Nu se poate cumpăra! E timpul cu cei pe care-i iubești

Andra şi al ei Măruţă, împreună cu pruncii lor, au venit acasă, la Câmpia Turzii de Sărbători. Aceasta le transmite toturor fanilor îmbrăţişări şi le spune care e cel mai fain cadou, care nici măcar nu are preţ.

Mulți dintre artiștii români au luat drumul caselor din copilărie în acest Crăciun. Este și cazul Andrei. Îndrăgita cântăreață și-a luat soțul și copiii și au plecat cu toții în Câmpia Turzii, locul de unde vine artista, pentru a petrece sărbătorile ca odinioară, cu familia extinsă, în jurul mesei pe care au pregătit-o cu mâinile lor.

Andra este fericită că poate petrece Crăciunul cu părinții, fratele și surorile, dar și cu nepoții și copiii ei. Nu în București, ci în Câmpia Turzii, din judeţul Cluj, locul în care aceasta s-a născut.

Cu un zâmbet larg pe față, vedeta le-a mărturisit fanilor că a așteptat cu nerăbdare să petreacă timp cu cele mai importante persoane din viața ei. Copiii David și Eva Măruță au ajutat-o pe Andra la prepararaea aperitivelor pentru masa de Crăciun.

"Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă", a scris Andra în dreptul pozei de pe Facebook, fericită că e acasă de Crăciun.

Mesajul artistei din Cluj a strâns deja peste 33.000 de like-uri pe Facebook şi peste 25.000 pe Instagram. 

Comenteaza